KADROMUZ

Mevlüt GÜR - Müdür

1978  yılında Erzincan´ın  Otlukbeli ilçesinde doğdu.  İlkokul ve ortaokulu Otlukbeli´de, liseyi Bayburt Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladı. 2001 yılında Atatürk Üniversitesi Erzincan Eğitim Fakultesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü bitirerek aynı yıl Bayburt   Taht  İlköğretim okulunda öğretmenliğe başladı. 4 yıl bu okulda görev yaptıktan sonra 2005 yılında Erzincan Otlukbeli Fatih Yatılı İlköğretim Bölge okuluna atandı. 2006-2013 yılları arasında sırasıyla Otlukbeli Fatih YİBO Müdürlüğü, Öğretmenevi Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yaptı. 2013 yılında Sakarya Karapürçek Teketaban İlkokuluna atandı. Bu okulda sınıf öğretmenliği ve müdür yardımcılığı, Karapürçek Atatürk ilkokulunda Müdür vekilliği ve  2014 - 2019 tarihleri arasında Serdivan Fevzi Çakmak İlkokulu müdürlüğü  yaptı.  2016 yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Tarih Bölümünü bitirdi. 2020´de Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih Anabilim Dalı Türkiye Cumhuriyeti Tarihi alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. 01/07/2019 tarihinde Akşemsettin İlkokulu müdürlüğüne atanmış   olup halen bu görevine devam etmektedir.